Kooptips

Voordat je besluit om tot aankoop van de iPhone Air over te gaan is het belangrijk dat je onderstaande Kooptips goed doorneemt. Door de verschillende ervaringen van gebruikers van iPhone-Air.com hebben we besloten een artikel te wijden en onderstaande aandachtspunten te belichten. Dit kan een hoop problemen in de toekomst voorkomen. 

 

Geschikt abonnement

Data: De iPhone Air verbruikt veel data, althans de Apps die op jouw iPhone Air geïnstalleerd zijn. Het is belangrijk dat je erachter komt hoeveel data je de afgelopen maanden gebruikt hebt met je vorige smartphone. Het aantal MB's dat je per maand verbruikt hebt is af te lezen vanaf de factuur van de telecom-provider. Noteer het aantal MB's van de afgelopen 5 maanden en bereken het gemiddelde. Dit gemiddeld aantal MB's is een goed uitgangspunt voor de keuze van een nieuwe abonnement.

Belminuten: Naast het gebruik van mobiele data zijn het aantal belminuten een belangrijke factor bij de keuze van een nieuw abonnement. Ook het aantal belminuten is af te lezen op de facturen van de telecom-provider. Bereken het gemiddelde van de afgelopen 5 maanden en noteer dit. 

SMS: Tegenwoordig maakt iedereen gebruik van gratis diensten die berichten kunnen versturen zoals Whatsapp en iMessage van Apple. SMS'en gebeurd zelden nog en wat betreft de keuze van je abonnement heeft dit weinig invloed.

Denk bij de keuze van het aantal belminuten en data-pakket ook aan de toekomst. Gaat u bijvoorbeeld een eigen bedrijf starten, dan is de kans groot dat je in de toekomst meer met klanten belt en vaker e-mails met bijlagen moet downloaden. 

 

Dekking provider

Het is steeds beter aan het worden, maar er zijn tegenwoordig nog gebieden in Nederland waar diverse providers geen goed bereik hebben. Dit kan erg vervelend zijn als je midden in een gesprek zit en je bereik valt weg. Bekijk hieronder de dekking van de diverse providers:

 

Data snelheid provider

Het is belangrijk om na te denken wat je allemaal gaat goen met de iPhone Air. Ga je films en muziek streamen, dan is een hoge snelheid ideaal. Bij de verschillende abonnementen is de snelheid van 3.6 MB per seconde het minimum, maar met slechts 2 MB per seconde is de iPhone Air ook goed in gebruik. Een hoge snelheid is dus een luxe waar bewust voor wordt gekozen. De grote telecom-aanbieders zoals KPN en Vodafone maken tegenwoordig ook al gebruik van het 4G netwerk met gigantische snelheden van 50 MB per seconde. 

 

Één- of tweejarig contract

Een moeilijke keuze bij het uizoeken van een geschikt abonnement is de contractduur. Ben je snel uitgekeken op je smartphone en wil je per se na een jaar een nieuwe; koop dan een iPhone Air met een 1 jarig abonnement. Ben je zuinig op je smartphone en ben je er lang tevreden mee, koop dan absoluut een iPhone Air met een twee-jarig abonnement. In de iPhone abonnementen vergelijker is goed weergegeven dat het iPhone abonnement met een twee-jarig contract per maand goedkoper is dan een iPhone Air met een een-jarig contract.

 

Gebruik op reis

Ben je veel in het buitenland en wil je daar ook gebruik maken van de iPhone Air? Kijk dan goed welke telecom-providers extra pakketten aanbieden voor het buitenland, dit kan heel veel geld schelen.

 

Garanties en verzekeringen

In Nederland is het bij de wet geregeld dat wanneer een iPhone onverhoopt kapot gaat dat de consument eerst voor garantie naar de shop moet gaan waar de iPhone gekocht is. Mocht dit niet lukken dan is het mogelijk om naar de Apple Store in Amsterdam te gaan. De reperatie-service van de Apple Store in Amsterdam werkt erg goed en kunnen het mankement direct repareren of oplossen. Apple geeft echter maar 1 jaar garantie op de producten die zij produceren, mocht je toch langer garantie willen hebben op je iPhone Air dan kan je Apple Care afsluiten, een speciaal programma van Apple waardoor de garantie langer is dan 'normaal'.

Mocht je bang zijn dat je iPhone kapot gaat of dat hij gestolen wordt, dan kan je het beste een verzekering afsluiten bij onderstaande bedrijven:

  • Verzekering 1
  • Verzekering 2
  • Verzekering 3
  • Verzekering 4

Geef een reactie

iPhone Air Abonnementen

Onderstaande abonnementen zijn de goedkoopste iPhone Air Abonnementen:

Belminuten: 250 / Data: 2 GB
1. Vodafone
2. KPN
3. T-Mobile

Belminuten: 500 / Data: 2 GB
1. Vodafone
2. KPN
3. T-Mobile

iPhone Air Los Kopen

Bij onderstaande winkels kan je de iPhone Air goedkoop los kopen:

1. Apple.com / Prijs: € 599,-

2. Studentmobiel.nl / Prijs: € 599,-

3. GSMWijzer.nl / Prijs: € 599,-

iPhone Air Aanbiedingen

De scherpste en meest actuele iPhone Air Aanbiedingen, altijd up-2-date:

Belminuten: 250 / Data: 2 GB
1. Vodafone
2. KPN
3. T-Mobile

Belminuten: 500 / Data: 2 GB
1. Vodafone
2. KPN
3. T-Mobile

Blijf op de hoogte van de iPhone Air

Like ons op Facebook

Over iPhone-Air.com

iPhone-Air.com is de meest volledige website over de nieuwe iPhone Air van Apple. De website is opgezet omdat de interesse in de Apple 'Air-lijn' erg groot is en omdat we hopen dat deze lijn ook de iPhone zal aandoen; de iPhone Air! Op iPhone-Air.com zullen we al het laatste nieuws, geruchten en tips en tricks over deze iPhone tonen. Op de website hebben we ook een overzicht waar je het beste de iPhone Air kan kopen en kan je eenvoudig het juiste en goedkope abonnement bij de iPhone Air afsluiten. De logo's en de merk- en productnamen Apple en iPhone, zijn eigendom van Apple Inc.