iPhone Air kopen

Sta je op het punt om een iPhone Air te kopen maar weet je nog niet of je een iPhone Air met abonnement wilt, of dat je liever een iPhone Air los koopt? Bekijk hier het meest complete overzicht van alle iPhone Air prijzen, in combinatie met een abonnement of alleen een losse iPhone Air. Daarnaast hebben wij de meest actuele aanbiedingen overzichtelijk op een rij gezet!

iPhone Air abonnementen:

Meer informatie over:

 

iPhone Air Abonnementen vergelijken

Via onderstaande abonnementen vergelijker kan je direct zien welk iPhone Air Abonnement het goedkoopste is. Het is belangrijk om na te gaan of dit abonnement daadwerkelijk ook bij jou past.

 

Losse iPhone Air kopen

Heb je besloten om een losse iPhone Air te kopen, maar heb je geen tijd en zin om uit te zoeken waar de iPhone Air het goedkoopst is? Gebruik dan onderstaand schema! Hieruit kan direct aflezen bij welke winkel jij het beste de iPhone Air kan kopen.

 

  16GB 32GB 64GB Bestellen
Winkel 1 €500,- € 750,- € 1000,- Link
Winkel 2        
Winkel 3      

 

Winkel 4        
Winkel 5        
Winkel 6        
Winkel 7        

 

Waar moet ik aan denken bij de aankoop van een iPhone?

Een iPhone Air is geen impuls-aankoop, tenminste; dat moet het niet zijn. Het is belangrijk dat je over diverse zaken goed nadenkt voordat je besluit de iPhone Air te kopen. De aanschaf van een nieuwe iPhone kost veel geld, maar een ongeschikt abonnement kan nog vele malen meer kosten bijvoorbeeld. Een andere belangrijke zaak is de manier waarop je de iPhone koopt; bij een betrouwbare winkel of bijvoorbeeld via Marktplaats?

Bekijk voordat je de iPhone gaat kopen hier de belangrijkste aankooptips.

 

Oplichter-alarm nieuwe modellen iPhones

Als laatste belangrijke punt willen we duidelijk maken dat via Marktplaats en andere websites waar particulieren smartphones kunnen aanbieden bij de lancering van een nieuwe smartphone veel oplichters actief zijn. Doordat de prijzen van de oplichters vaak lager liggen dan die van 'officiële' aanbieders kiezen veel mensen ervoor op deze manier een iPhone te kopen. Wij raden het af om via een dergelijk kanaal een iPhone te kopen. De meest betrouwbare winkels staan hierboven genoemd, daarnaast is het altijd betrouwbaar om een iPhone te kopen in combinatie met een abonnement bij één van de grote providers.

 

Geef een reactie

iPhone Air Abonnementen

Onderstaande abonnementen zijn de goedkoopste iPhone Air Abonnementen:

Belminuten: 250 / Data: 2 GB
1. Vodafone
2. KPN
3. T-Mobile

Belminuten: 500 / Data: 2 GB
1. Vodafone
2. KPN
3. T-Mobile

iPhone Air Los Kopen

Bij onderstaande winkels kan je de iPhone Air goedkoop los kopen:

1. Apple.com / Prijs: € 599,-

2. Studentmobiel.nl / Prijs: € 599,-

3. GSMWijzer.nl / Prijs: € 599,-

iPhone Air Aanbiedingen

De scherpste en meest actuele iPhone Air Aanbiedingen, altijd up-2-date:

Belminuten: 250 / Data: 2 GB
1. Vodafone
2. KPN
3. T-Mobile

Belminuten: 500 / Data: 2 GB
1. Vodafone
2. KPN
3. T-Mobile

Blijf op de hoogte van de iPhone Air

Like ons op Facebook

Over iPhone-Air.com

iPhone-Air.com is de meest volledige website over de nieuwe iPhone Air van Apple. De website is opgezet omdat de interesse in de Apple 'Air-lijn' erg groot is en omdat we hopen dat deze lijn ook de iPhone zal aandoen; de iPhone Air! Op iPhone-Air.com zullen we al het laatste nieuws, geruchten en tips en tricks over deze iPhone tonen. Op de website hebben we ook een overzicht waar je het beste de iPhone Air kan kopen en kan je eenvoudig het juiste en goedkope abonnement bij de iPhone Air afsluiten. De logo's en de merk- en productnamen Apple en iPhone, zijn eigendom van Apple Inc.