Tips en hints

Heb je net een nieuwe iPhone Air gekocht en wil je graag tips en tricks ontvangen? Vul rechts je e-mailadres in en blijf altijd op de hoogte van de iPhone Air, het laatste nieuws maar ook de diverse handige tips en tricks die wij van iPhone Air op een rijtje gaan zetten.

Heb je vragen over de iPhone Air? Stel deze dan in het forum of maak onder elk artikel gebruik van de 'reactie-module'. We zullen in de toekomst, wanneer de iPhone Air door Apple is uitgebracht, zo spoedig mogelijk antwoord geven op je vragen.

Let wel: op het moment weten wij niet exact wanneer de iPhone Air door Apple wordt gelanceerd en welke specificaties en kenmerken de nieuwe iPhone Air zal hebben. Hier zullen wij tot de lancering dan ook geen waterdicht antwoord op kunnen geven. Pas wanneer Apple de iPhone Air heeft gepresenteerd kunnen wij dit.

Voor vragen over de diverse abonnementen en locaties waar je de iPhone Air los kan kopen verwijzen we naar de aparte menu items op onze website. Hieronder kan je gebruik maken van de reactie-module waarop ook diverse providers zullen reageren.

Geef een reactie

iPhone Air Abonnementen

Onderstaande abonnementen zijn de goedkoopste iPhone Air Abonnementen:

Belminuten: 250 / Data: 2 GB
1. Vodafone
2. KPN
3. T-Mobile

Belminuten: 500 / Data: 2 GB
1. Vodafone
2. KPN
3. T-Mobile

iPhone Air Los Kopen

Bij onderstaande winkels kan je de iPhone Air goedkoop los kopen:

1. Apple.com / Prijs: € 599,-

2. Studentmobiel.nl / Prijs: € 599,-

3. GSMWijzer.nl / Prijs: € 599,-

iPhone Air Aanbiedingen

De scherpste en meest actuele iPhone Air Aanbiedingen, altijd up-2-date:

Belminuten: 250 / Data: 2 GB
1. Vodafone
2. KPN
3. T-Mobile

Belminuten: 500 / Data: 2 GB
1. Vodafone
2. KPN
3. T-Mobile

Blijf op de hoogte van de iPhone Air

Like ons op Facebook

Over iPhone-Air.com

iPhone-Air.com is de meest volledige website over de nieuwe iPhone Air van Apple. De website is opgezet omdat de interesse in de Apple 'Air-lijn' erg groot is en omdat we hopen dat deze lijn ook de iPhone zal aandoen; de iPhone Air! Op iPhone-Air.com zullen we al het laatste nieuws, geruchten en tips en tricks over deze iPhone tonen. Op de website hebben we ook een overzicht waar je het beste de iPhone Air kan kopen en kan je eenvoudig het juiste en goedkope abonnement bij de iPhone Air afsluiten. De logo's en de merk- en productnamen Apple en iPhone, zijn eigendom van Apple Inc.