Kenmerken

Op het moment zijn er nog geen concrete kenmerken van de iPhone Air bekend. Op iPhone-Air.com zullen wij deze kenmerken zo spoedig mogelijk online zetten wanneer deze bij ons bekend zijn. Klik hier voor alle iPhone Air specificaties.

 

iPhone Air waterdicht

Het zou zo maar eens kunnen zijn dat Apple een nieuwe functionaliteit aan de nieuwe iPhone heeft gegeven waar niemand rekening mee heeft gehouden. Een functionaliteit die de iPhone Air echt uniek maak; namelijk zijn waterdichtheid. Het lijkst erop dat de iPhone 6 of iPhone Air volledig waterdicht zal zijn, hiermee is dit de eerste smartphone die men ook onder water kan gebruiken. Dit is een van de laatste geruchten over de nieuwe iPhone. Wij zijn erg benieuwd of Apple daadwerkelijk de iPhone Air waterdicht maakt.
iphone-air-waterdicht

 

Touch ID

De iPhone 5S maakt gebruik van de Touch ID, dat houdt in dat de iPhone ge-unlocked kan worden door middel van een vingerafdruk. Deze scanner zit verwerkt in de Homebutton van de iPhone. Het toestel registreert de vingerafdruk vervolgens als wachtwoord om de telefoon te ontgrendelen. De kans is aanwezig dat deze functie ook in de nieuwe iPhone Air verwerkt zal worden.

 

A7 chip met 64 bit

We hopen dat de iPhone Air in de toekomst een betere chip krijgt dan de iPhone5S, welke tot nu toe de enige smartphone is met een 64 bit A7 chip. Deze chips worden eigenlijk voornamelijk gebruikt voor computers en laptops. De smartphone die hier gebruik van maken zijn erg snel, welke aangestuurd worden door de A7 chip van Apple.

 

iSight camera

Wat voor camera zal de iPhone Air krijgen, dezelfde camera als de iPhone 5S: de iSight camera? Deze camera is daadwerkelijk een stuk beter dan de camera's in de vorige iPhone modellen. Alles is sterk verbeterd aan deze camara, van de opening tot aan de flits. Komt er in de iPhone Air een nog betere camera? Laten we het hopen!

 

Welke functies de iPhone Air nog meer krijgt zal in de week van 2 juni bekend gemaakt gaan worden wanneer Apple het jaarlijkse WWDC evenement organiseert. Tot die tijd kunnen wij van iPhone Air niet meer doen dan meedenken met geruchten en deze vergelijken met vorige iPhones. Heeft u tips of hints wat betreft de kenmerken: neem contact met ons op!

 

Geef een reactie

iPhone Air Abonnementen

Onderstaande abonnementen zijn de goedkoopste iPhone Air Abonnementen:

Belminuten: 250 / Data: 2 GB
1. Vodafone
2. KPN
3. T-Mobile

Belminuten: 500 / Data: 2 GB
1. Vodafone
2. KPN
3. T-Mobile

iPhone Air Los Kopen

Bij onderstaande winkels kan je de iPhone Air goedkoop los kopen:

1. Apple.com / Prijs: € 599,-

2. Studentmobiel.nl / Prijs: € 599,-

3. GSMWijzer.nl / Prijs: € 599,-

iPhone Air Aanbiedingen

De scherpste en meest actuele iPhone Air Aanbiedingen, altijd up-2-date:

Belminuten: 250 / Data: 2 GB
1. Vodafone
2. KPN
3. T-Mobile

Belminuten: 500 / Data: 2 GB
1. Vodafone
2. KPN
3. T-Mobile

Blijf op de hoogte van de iPhone Air

Like ons op Facebook

Over iPhone-Air.com

iPhone-Air.com is de meest volledige website over de nieuwe iPhone Air van Apple. De website is opgezet omdat de interesse in de Apple 'Air-lijn' erg groot is en omdat we hopen dat deze lijn ook de iPhone zal aandoen; de iPhone Air! Op iPhone-Air.com zullen we al het laatste nieuws, geruchten en tips en tricks over deze iPhone tonen. Op de website hebben we ook een overzicht waar je het beste de iPhone Air kan kopen en kan je eenvoudig het juiste en goedkope abonnement bij de iPhone Air afsluiten. De logo's en de merk- en productnamen Apple en iPhone, zijn eigendom van Apple Inc.