iPhone Air

Sinds begin november is een volledig nieuwe iPad beschikbaar voor de Nederlandse markt; de iPad Air. De Air lijn van Apple kennen we ondertussen van de Macbook's die Apple heeft uitgebracht en waar steeds een nieuwe model van op de markt is verschenen. Apple heeft tegelijk ook 2 nieuwe telefoons gepresenteerd; de iPhone 5S en iPhone 5C, respectievelijk een uitgebreidere en minder uitgebreide versie van de 'normale' 5-serie.

We hebben deze website gemaakt om geïntresseerden op de hoogte te houden van het nieuwe model iPhone; de iPhone Air! Althans, als het aan ons ligt komt er in de toekomst een iPhone Air, welke nog dunner en beter is dan de huidige iPhone 5(S). Via iPhone-Air.com willen we je graag op de hoogte houden van nieuwe concepten, designs of geruchten omtrent een eventuele iPhone Air. Daarnaast zal deze website volledig in het teken staan van de iPhone Air, mocht deze daadwerkelijk in productie genomen worden. Via overzichtelijke tabellen zullen wij laten zien waar de consument het goedkoopst de iPhone Air kan kopen, met of zonder abonnement.

Geef een reactie

iPhone Air Abonnementen

Onderstaande abonnementen zijn de goedkoopste iPhone Air Abonnementen:

Belminuten: 250 / Data: 2 GB
1. Vodafone
2. KPN
3. T-Mobile

Belminuten: 500 / Data: 2 GB
1. Vodafone
2. KPN
3. T-Mobile

iPhone Air Los Kopen

Bij onderstaande winkels kan je de iPhone Air goedkoop los kopen:

1. Apple.com / Prijs: € 599,-

2. Studentmobiel.nl / Prijs: € 599,-

3. GSMWijzer.nl / Prijs: € 599,-

iPhone Air Aanbiedingen

De scherpste en meest actuele iPhone Air Aanbiedingen, altijd up-2-date:

Belminuten: 250 / Data: 2 GB
1. Vodafone
2. KPN
3. T-Mobile

Belminuten: 500 / Data: 2 GB
1. Vodafone
2. KPN
3. T-Mobile

Blijf op de hoogte van de iPhone Air

Like ons op Facebook

Over iPhone-Air.com

iPhone-Air.com is de meest volledige website over de nieuwe iPhone Air van Apple. De website is opgezet omdat de interesse in de Apple 'Air-lijn' erg groot is en omdat we hopen dat deze lijn ook de iPhone zal aandoen; de iPhone Air! Op iPhone-Air.com zullen we al het laatste nieuws, geruchten en tips en tricks over deze iPhone tonen. Op de website hebben we ook een overzicht waar je het beste de iPhone Air kan kopen en kan je eenvoudig het juiste en goedkope abonnement bij de iPhone Air afsluiten. De logo's en de merk- en productnamen Apple en iPhone, zijn eigendom van Apple Inc.