Telfort

De iPhone air is er helaas nog niet. Maar misschien heb jij wel al bijvoorbeeld een iPhone 5 in huis? Een zeer duur, maar wel er populair toestel natuurlijk van Apple. Voor deze mooie, dure telefoon heb je ook een goed, mooi hoesje nodig. Wat dacht je van een Houten iPhone 5 hoesje? Het is de ideale manier om extra bescherming te bieden aan jouw iPhone 5. Daarnaast zien ze er ook heel mooi uit, gewoon een goede toevoeging voor jouw iPhone 5.

Via http://www.woodprotects.nl/ zijn deze hoesjes bijvoorbeeld te bestellen. Als je kijkt naar vrienden of mensen in de bus bijvoorbeeld, er zijn niet heel veel mensen die een houten hoesje hebben voor hun telefoon. Eerder kiezen mensen voor plastic hoesjes met verschillende kleurtjes. Simpelweg omdat die hoesjes vaak gemakkelijker verkrijgbaar zijn. Maar via WoodProtects zijn houten iPhone 5 hoesjes ook heel gemakkelijk verkrijgbaar, gewoon online, dat is gemakkelijk én snel.

Houten hoesjes, ze worden steeds populairder!

Er zijn niet heel veel webwinkels die houten iPhone 5 hoesjes aanbieden. Dit heeft natuurlijk voordelen want hoeveel van jouw vrienden hebben bijvoorbeeld zon mooi hoesje? Door de uniekheid van dit product worden ze wel steeds populairder, wie mapleleafonlinecasino.com, want wie wil er nou geen? De kans is dan ook groot dat als jij een houten hoesje hebt, dat vrienden snel zullen zeggen dat ze graag ook zo’n houten iPhone 5 hoesje willen hebben. De vraag naar houten hoesjes is dan ook sterk aan het toenemen. Voor de uniekheid van jouw hoesjes maakt dit echter niks uit. Want door de unieke eigenschappen van hout is geen enkel hoesje hetzelfde. Een houten hoesje is dus de ideale kans om de blits te lopen en je te onderscheiden van andere iPhone gebruikers!

Geef een reactie

iPhone Air Abonnementen

Onderstaande abonnementen zijn de goedkoopste iPhone Air Abonnementen:

Belminuten: 250 / Data: 2 GB
1. Vodafone
2. KPN
3. T-Mobile

Belminuten: 500 / Data: 2 GB
1. Vodafone
2. KPN
3. T-Mobile

iPhone Air Los Kopen

Bij onderstaande winkels kan je de iPhone Air goedkoop los kopen:

1. Apple.com / Prijs: € 599,-

2. Studentmobiel.nl / Prijs: € 599,-

3. GSMWijzer.nl / Prijs: € 599,-

iPhone Air Aanbiedingen

De scherpste en meest actuele iPhone Air Aanbiedingen, altijd up-2-date:

Belminuten: 250 / Data: 2 GB
1. Vodafone
2. KPN
3. T-Mobile

Belminuten: 500 / Data: 2 GB
1. Vodafone
2. KPN
3. T-Mobile

Blijf op de hoogte van de iPhone Air

Like ons op Facebook

Over iPhone-Air.com

iPhone-Air.com is de meest volledige website over de nieuwe iPhone Air van Apple. De website is opgezet omdat de interesse in de Apple 'Air-lijn' erg groot is en omdat we hopen dat deze lijn ook de iPhone zal aandoen; de iPhone Air! Op iPhone-Air.com zullen we al het laatste nieuws, geruchten en tips en tricks over deze iPhone tonen. Op de website hebben we ook een overzicht waar je het beste de iPhone Air kan kopen en kan je eenvoudig het juiste en goedkope abonnement bij de iPhone Air afsluiten. De logo's en de merk- en productnamen Apple en iPhone, zijn eigendom van Apple Inc.