Telfort

Sinds enkele dagen is het nieuws gepubliceerd dat de nieuwe iPhone 6 twee verschillende namen zal krijgen, namelijk de iPhone Air en de iPhone Pro. Met dit nieuws is het doorgaans goed geinformeerde Sina naar buiten gekomen, gebaseerd op betrouwbare bronnen binnnen Apple.

Dit is ook conform de strategie van Apple, die heeft aangegeven alle namen binnen de productie-lijn van het merk dezelfde 'stijl' zal krijgen. Air voor de kleinere en dunnere 'versies' en Pro voor de beste Apple producten.

De iPhone Air zal, in tegenstelling tot eerdere berichten, de nieuwe naam zijn voor de kleinere en dunnere versie van de iPhone 6. Het gaat hierbij om de 4.7 inch versie, welke geproduceerd zal worden in een 16 GB, 32 GB en 64 GB grootte. De iPhone Air zal, afhankelijk van de grootte, € 655,-, € 730,- en € 842,- euro moeten kosten. 

De 5.5 inch versie, de iPhone Pro, zal met dezelfde opslagcapaciteit geproduceerd worden als de 'lichtere' versie iPhone Air. De prijzen van de iPhone Pro zullen € 774,-, € 835,-, en € 924,- bedragen.

De iPhone Air en iPhone Pro zullen volgende week op 9 September gepresenteerd worden en vanaf 19 September geleverd worden.

iphone-air-pro

Geef een reactie

iPhone Air Abonnementen

Onderstaande abonnementen zijn de goedkoopste iPhone Air Abonnementen:

Belminuten: 250 / Data: 2 GB
1. Vodafone
2. KPN
3. T-Mobile

Belminuten: 500 / Data: 2 GB
1. Vodafone
2. KPN
3. T-Mobile

iPhone Air Los Kopen

Bij onderstaande winkels kan je de iPhone Air goedkoop los kopen:

1. Apple.com / Prijs: € 599,-

2. Studentmobiel.nl / Prijs: € 599,-

3. GSMWijzer.nl / Prijs: € 599,-

iPhone Air Aanbiedingen

De scherpste en meest actuele iPhone Air Aanbiedingen, altijd up-2-date:

Belminuten: 250 / Data: 2 GB
1. Vodafone
2. KPN
3. T-Mobile

Belminuten: 500 / Data: 2 GB
1. Vodafone
2. KPN
3. T-Mobile

Blijf op de hoogte van de iPhone Air

Like ons op Facebook

Over iPhone-Air.com

iPhone-Air.com is de meest volledige website over de nieuwe iPhone Air van Apple. De website is opgezet omdat de interesse in de Apple 'Air-lijn' erg groot is en omdat we hopen dat deze lijn ook de iPhone zal aandoen; de iPhone Air! Op iPhone-Air.com zullen we al het laatste nieuws, geruchten en tips en tricks over deze iPhone tonen. Op de website hebben we ook een overzicht waar je het beste de iPhone Air kan kopen en kan je eenvoudig het juiste en goedkope abonnement bij de iPhone Air afsluiten. De logo's en de merk- en productnamen Apple en iPhone, zijn eigendom van Apple Inc.