iPhone Abonnementen

Je wilt een iPhone Air kopen in combinatie met een abonnement maar je weet nog niet welk abonnement het beste bij jou past? Via onderstaande abonnementen vergelijker kan je direct je keuze maken en het meest geschikte abonnement direct kopen. Heb je een favoriete telecomprovider en wil je je iPhone Air via deze provider bestellen, bekijk dan hier de beste abonnementen:

 

iPhone Air Abonnementen vergelijken

Via onderstaande abonnementen vergelijker kan je direct zien welk iPhone Air Abonnement het goedkoopste is. Het is belangrijk om na te gaan of dit abonnement daadwerkelijk een geschikt abonnement is voor jou verbruik.

 

Geschikt iPhone Air abonnement

Het gebeurt regelmatig dat een consument een iPhone aanschaft, terwijl het abonnement niet toereikend is. Het gevolg hiervan is dat de kosten explosief stijgen en dat het gebruiksgemak van de iPhone sterk afneemt. Waar voorheen providers écht geen data-limieten hanteerden bij sommige abonnementen is dat tegenwoordig anders. Het is niet meer mogelijk om een abonnement af te sluiten waarbij men onbeperkt data kan gebruiken, zoals dat hoort. Als je binnen je abonnement op een bepaald moment 'teveel' data hebt verbruikt heeft dat zeer veel effect op de snelheid. het gevolg hiervan is dat je niet meer gebruik kan maken van social media, geen foto's en video's meer kan downloaden en bekijken maar slechts enkel kan Whatsappen. Het is hierom erg belangrijk dat je een geschikt abonnement kiest, zodat je niet direct over je 'data-limiet' heen gaat.

Het data-verbruik op smartphones is verreweg het hoogste in vergelijking met sms'en en bellen. Het is echter niet onbelangrijk om hier goed over na te denken; hoeveel bel en sms ik per maand? Aan de hand van oude facturen van de telecomprovider kan je zien hoeveel belminuten je per maand nodig hebt. Pak van de laatste drie, vier, of vijf maanden het aantal belminuten en bereken het gemiddelde, dit kan je goed als uitgangspunt houden om een geschikt aantal belminuten te selecteren binnen je abonnement.

Bij belangrijkste kooptips voor de iPhone Air hebben we aandachtspunten uiteen gezet wat betreft de aanschaf van iPhone abonnementen.

 

 

Geef een reactie

iPhone Air Abonnementen

Onderstaande abonnementen zijn de goedkoopste iPhone Air Abonnementen:

Belminuten: 250 / Data: 2 GB
1. Vodafone
2. KPN
3. T-Mobile

Belminuten: 500 / Data: 2 GB
1. Vodafone
2. KPN
3. T-Mobile

iPhone Air Los Kopen

Bij onderstaande winkels kan je de iPhone Air goedkoop los kopen:

1. Apple.com / Prijs: € 599,-

2. Studentmobiel.nl / Prijs: € 599,-

3. GSMWijzer.nl / Prijs: € 599,-

iPhone Air Aanbiedingen

De scherpste en meest actuele iPhone Air Aanbiedingen, altijd up-2-date:

Belminuten: 250 / Data: 2 GB
1. Vodafone
2. KPN
3. T-Mobile

Belminuten: 500 / Data: 2 GB
1. Vodafone
2. KPN
3. T-Mobile

Blijf op de hoogte van de iPhone Air

Like ons op Facebook

Over iPhone-Air.com

iPhone-Air.com is de meest volledige website over de nieuwe iPhone Air van Apple. De website is opgezet omdat de interesse in de Apple 'Air-lijn' erg groot is en omdat we hopen dat deze lijn ook de iPhone zal aandoen; de iPhone Air! Op iPhone-Air.com zullen we al het laatste nieuws, geruchten en tips en tricks over deze iPhone tonen. Op de website hebben we ook een overzicht waar je het beste de iPhone Air kan kopen en kan je eenvoudig het juiste en goedkope abonnement bij de iPhone Air afsluiten. De logo's en de merk- en productnamen Apple en iPhone, zijn eigendom van Apple Inc.