Home
Dinsdag 9 september houdt Apple weer een evenement. Daar zal ook de iPhone Air gepresenteerd worden en zal naar verwachting ook de nieuwe naam voor en de release datum van deze nieuwste iPhone telg bekend gemaakt worden. Als sinds het begin van het jaar wordt er veel gesproken over de iPhone Air en zijn er zo links en rechts veel geruchten de wereld in geslingerd. Hieronder een opsomming van de gegevens zoals die op dit moment bekend zijn.
 

Afmeting

De iPhone Air krijgt een groter scherm dan zijn voorgangers, dat is in ieder geval zeker. Apple komt waarschijnlijk met 2 varianten, te weten eentje met een 4,7 inch scherm en eentje met een 5,5 inch scherm. Aanvankelijk werd gedacht dat de 5,5 inch versie later in de winkels zou liggen, maar volgens de laatste geruchten zullen beide varianten tegelijkertijd worden uitgebracht. Waarschijnlijk zal dan het volume nog enigszins beperkt zijn.
De huidige iPhone’s hebben een schermformaat van ‘slechts’ 4 inch. In vergelijking tot de concurrenten is dat nogal klein.
 

Design

De iPhone Air zal naast het nieuwe, grotere ontwerp ook behoorlijk dunnere randen rond het scherm krijgen. Hierdoor zullen de afmetingen van de smartphone ook niet veel groter zijn dan zijn voorgangers. Het lijkt erop dat de nieuwe iPhone een soort compromis is tussen de iPod Touch en de ‘normale’ iPhone. De randen tussen de voor- en achterkant zijn afgerond. Ondanks het grotere ontwerp zal de iPhone Air toch een erg dun ontwerp krijgen.
De eerste foto’s zijn inmiddels ook al her en der te zien. Op die foto’s zijn randen op de achterkant van de smartphone te zien, maar die zullen op het uiteindelijke ontwerp niet terugkomen.
 

Display

Het lijkt er sterk op dat Apple voor de iPhone Air voor een saffieren scherm heeft gekozen. Dit materiaal is extra sterk en wordt nu al gebruikt voor de camerasensor en de homeknop. Het scherm zal hierdoor minder snel krassen en is beter beschermd tegen overige beschadigingen. Apple heeft al een flinke voorraad saffier aangelegd en heeft inmiddels ook al een fabriek in Arizona waar de saffieren beeldschermen gemaakt zouden kunnen worden. Uit de laatste geruchten blijkt echter dat alleen de 5,5 inch variant zal worden uitgevoerd met een saffieren scherm. Omdat het materiaal nog relatief schaars is zal daarom ook de smartphone in beperkte mate te verkrijgen zijn. De 4,7 inch variant zal zoals het nu lijkt worden voorzien van een ‘gewoon’ scherm van Gorilla Glass.
 

Camera

De iPhone Air zal worden uitgerust met een nieuwe Sony camerasensor. De smartphone krijgt daardoor 13 megapixels in plaats van 8, is groter en kan meer licht opvangen. De zorgt voor een uitstekende kwaliteit van de foto’s. Volgens de geruchten zal ook de frontcamera drastisch zijn verbeterd. Verdere details ontbreken op dit moment echter nog.
 

Betalen

De Apple iPhone Air zal ook worden uitgerust met een betaalsysteem, zoals uit de laatste geruchten blijkt. Hiervoor heeft Apple een samenwerking met Visa, Mastercard en American Express afgesloten. Voor de betalingen wordt een NFC-chip gebruikt. Het bestaalsysteem werkt met een vingerafdrukscanner van Touch ID.
 

Releasedatum

Zoals het nu lijkt zal de Apple iPhone Air eind september op de markt komen. In Nederland zal dat waarschijnlijk begin oktober zijn. De 5,5 inch variant zal waarschijnlijk door productieproblemen ook ietsje later op de markt verschijnen.

Geef een reactie

iPhone Air Abonnementen

Onderstaande abonnementen zijn de goedkoopste iPhone Air Abonnementen:

Belminuten: 250 / Data: 2 GB
1. Vodafone
2. KPN
3. T-Mobile

Belminuten: 500 / Data: 2 GB
1. Vodafone
2. KPN
3. T-Mobile

iPhone Air Los Kopen

Bij onderstaande winkels kan je de iPhone Air goedkoop los kopen:

1. Apple.com / Prijs: € 599,-

2. Studentmobiel.nl / Prijs: € 599,-

3. GSMWijzer.nl / Prijs: € 599,-

iPhone Air Aanbiedingen

De scherpste en meest actuele iPhone Air Aanbiedingen, altijd up-2-date:

Belminuten: 250 / Data: 2 GB
1. Vodafone
2. KPN
3. T-Mobile

Belminuten: 500 / Data: 2 GB
1. Vodafone
2. KPN
3. T-Mobile

Blijf op de hoogte van de iPhone Air

Like ons op Facebook

Over iPhone-Air.com

iPhone-Air.com is de meest volledige website over de nieuwe iPhone Air van Apple. De website is opgezet omdat de interesse in de Apple 'Air-lijn' erg groot is en omdat we hopen dat deze lijn ook de iPhone zal aandoen; de iPhone Air! Op iPhone-Air.com zullen we al het laatste nieuws, geruchten en tips en tricks over deze iPhone tonen. Op de website hebben we ook een overzicht waar je het beste de iPhone Air kan kopen en kan je eenvoudig het juiste en goedkope abonnement bij de iPhone Air afsluiten. De logo's en de merk- en productnamen Apple en iPhone, zijn eigendom van Apple Inc.