Home

Verschillende goed geïnformeerde bronnen hebben laten weten dat de problemen die Apple heeft met de accu's van de nieuwe iPhone Air inmiddels zijn opgelost. In de zoektocht naar een geschikte leverancier voor de accu's van de grotere versie van de nieuwe iPhone 6, de iPhone Air met een scherm van 5.5 inch, is Apple enige tijd geleden een samenwerking aangegaan met Dynapack.

Nu blijkt dat Dynapack niet aan de wensen van Apple kan voldoen is het bedrijf in zee gegaan met de Taiwanese leverancier Simplo.

 

De nieuwe iPhone Air, oftewel de eerste Apple Phablet, zal een stuk grote worden dan de vorige versies. De 'oude' iPhone 5S heeft een scherm van 4 inch, de nieuwe iPhone Air zal een scherm krijg van 5,5 inch. De nieuwe iPhone 6 zal daarentegen een scherm krijgen van 4,7 inch, wat ook een behoorlijk stuk groter is dan de huidige lijn iPhone modellen. De iPhone Air zal dus een stuk groter worden, om de consument tegemoet te komen heeft Apple de Phablet een stuk dunner gemaakt: de iPhone Air slechts 5,5 millimeter dik worden.

 

Doordat de iPhone Air zo dun zal worden is het voor leveranciers van onderdelen een ware puzzel geworden om alles exact op maat te maken. De accu van de iPhone Air zal 2 millimeter dik mogen zijn, dit is twee keer zo dun als de accu van de huidige lijn iPhone modellen. Doordat Apple een groter scherm in de iPhone Air wilt hebben moet de accu de telefoon ook langer van stroom kunnen voorzien.


Rond 19 of 25 september zal Apple de iPhone Air en de iPhone 6 presenteren, wij van iPhone-Air.com gaan er vanuit dat Apple de problemen met de accu van de iPhone Air voor die tijd heeft opgelost en dat de iPhone Air 'gewoon' in productie gaat en snel op de markt zal komen. De wat 'dikkere' en kleinere iPhone 6 zal wel zeker weten op tijd gepresenteerd en in productie genomen worden.

 

Blijf iPhone-Air.com regelmatig bezoeken om op de hoogte te blijven van de iPhone Air en iPhone 6. 

Geef een reactie

iPhone Air Abonnementen

Onderstaande abonnementen zijn de goedkoopste iPhone Air Abonnementen:

Belminuten: 250 / Data: 2 GB
1. Vodafone
2. KPN
3. T-Mobile

Belminuten: 500 / Data: 2 GB
1. Vodafone
2. KPN
3. T-Mobile

iPhone Air Los Kopen

Bij onderstaande winkels kan je de iPhone Air goedkoop los kopen:

1. Apple.com / Prijs: € 599,-

2. Studentmobiel.nl / Prijs: € 599,-

3. GSMWijzer.nl / Prijs: € 599,-

iPhone Air Aanbiedingen

De scherpste en meest actuele iPhone Air Aanbiedingen, altijd up-2-date:

Belminuten: 250 / Data: 2 GB
1. Vodafone
2. KPN
3. T-Mobile

Belminuten: 500 / Data: 2 GB
1. Vodafone
2. KPN
3. T-Mobile

Blijf op de hoogte van de iPhone Air

Like ons op Facebook

Over iPhone-Air.com

iPhone-Air.com is de meest volledige website over de nieuwe iPhone Air van Apple. De website is opgezet omdat de interesse in de Apple 'Air-lijn' erg groot is en omdat we hopen dat deze lijn ook de iPhone zal aandoen; de iPhone Air! Op iPhone-Air.com zullen we al het laatste nieuws, geruchten en tips en tricks over deze iPhone tonen. Op de website hebben we ook een overzicht waar je het beste de iPhone Air kan kopen en kan je eenvoudig het juiste en goedkope abonnement bij de iPhone Air afsluiten. De logo's en de merk- en productnamen Apple en iPhone, zijn eigendom van Apple Inc.