Home

Er is sinds enkele dagen een video online waarop te zien is dat de nieuwe iPhone 6 werkt, althans, een kloon hiervan. Eind september zal Apple twee nieuwe iPhones presenteren; de iPhone 6 met een 4,7 inch scherm en een iPhone Air met een 5,5 inch scherm.

Van de 'kleine' nieuwe iPhone, de iPhone 6 met 4,7 inch scherm dus, is een video opgedoken. Op deze video is te zien dat een smartphone, geheel gemaakt naar de uitgelekte specificaties van de iPhone 6 functioneerd. Het betreft de Wico i6 van Chinese makelij, met werkende hardware sn software. Echter is de bhuizing van deze iPhone 6 kloon van kunststof.

De nieuwe iPhone 6 en nieuwe iPhone Air zullen waarschijnlijk 25 september gespresenteerd worden door Apple, sommige bronnen melden echter al dat de nieuwe iPhones al op 19 september worden getoont aan het publiek. De nieuwe iPhone zal daarna vrij snel in de verkoop komen en zal circa € 700,- kosten voor de iPhone Air en circa € 620,- euro voor de iPhone 6.

 

Bekijk de video van de iPhone 6 op deze pagina: http://www.youtube.com/watch?v=1Z2C8ED4piM

Geef een reactie

iPhone Air Abonnementen

Onderstaande abonnementen zijn de goedkoopste iPhone Air Abonnementen:

Belminuten: 250 / Data: 2 GB
1. Vodafone
2. KPN
3. T-Mobile

Belminuten: 500 / Data: 2 GB
1. Vodafone
2. KPN
3. T-Mobile

iPhone Air Los Kopen

Bij onderstaande winkels kan je de iPhone Air goedkoop los kopen:

1. Apple.com / Prijs: € 599,-

2. Studentmobiel.nl / Prijs: € 599,-

3. GSMWijzer.nl / Prijs: € 599,-

iPhone Air Aanbiedingen

De scherpste en meest actuele iPhone Air Aanbiedingen, altijd up-2-date:

Belminuten: 250 / Data: 2 GB
1. Vodafone
2. KPN
3. T-Mobile

Belminuten: 500 / Data: 2 GB
1. Vodafone
2. KPN
3. T-Mobile

Blijf op de hoogte van de iPhone Air

Like ons op Facebook

Over iPhone-Air.com

iPhone-Air.com is de meest volledige website over de nieuwe iPhone Air van Apple. De website is opgezet omdat de interesse in de Apple 'Air-lijn' erg groot is en omdat we hopen dat deze lijn ook de iPhone zal aandoen; de iPhone Air! Op iPhone-Air.com zullen we al het laatste nieuws, geruchten en tips en tricks over deze iPhone tonen. Op de website hebben we ook een overzicht waar je het beste de iPhone Air kan kopen en kan je eenvoudig het juiste en goedkope abonnement bij de iPhone Air afsluiten. De logo's en de merk- en productnamen Apple en iPhone, zijn eigendom van Apple Inc.