Home

Bronnen binnen Apple hebben het nog niet bevestigd, maar de geruchten worden steeds hardnekkiger: de iPhone Air zal eind september gelanceerd worden. Apple heeft er een jaarlijks evenement van gemaakt, de nieuwe iPhones presenteren rond 25 september. Ook dit jaar zal het gebeuren en met de iPhone Air is het een hele speciale!

De kans is ook aanwezig dat eerst de iPhone gepresenteerd worden, en dat ze 10 dagen later in de winkels verkocht gaan worden. Dit is echter niet gebruikelijk, wij denken hierom dat Apple de iPhone Air 25 september zal preseren en direct verkopen.

 

De nieuwe iPhone Air zal een 5.5 inch scherm hebben, een stuk groter dan de iPhone 6, welke ook gepresenteerd zal worden. De nieuwe iPhone Air 16 gigabyte zal circa € 700,- gaan kosten, terwijl de nieuwe iPhone 6 32 gigabyte rond de € 620,- zal gaan kosten.

 

Nogmaals, het gaat om geruchten die nog niet bevestigd door Apple. Dit zijn echter doorgaans goed geinformeerde bronnen die vaker dit soort geruchten gelanceerd hebben.

 

Geef een reactie

iPhone Air Abonnementen

Onderstaande abonnementen zijn de goedkoopste iPhone Air Abonnementen:

Belminuten: 250 / Data: 2 GB
1. Vodafone
2. KPN
3. T-Mobile

Belminuten: 500 / Data: 2 GB
1. Vodafone
2. KPN
3. T-Mobile

iPhone Air Los Kopen

Bij onderstaande winkels kan je de iPhone Air goedkoop los kopen:

1. Apple.com / Prijs: € 599,-

2. Studentmobiel.nl / Prijs: € 599,-

3. GSMWijzer.nl / Prijs: € 599,-

iPhone Air Aanbiedingen

De scherpste en meest actuele iPhone Air Aanbiedingen, altijd up-2-date:

Belminuten: 250 / Data: 2 GB
1. Vodafone
2. KPN
3. T-Mobile

Belminuten: 500 / Data: 2 GB
1. Vodafone
2. KPN
3. T-Mobile

Blijf op de hoogte van de iPhone Air

Like ons op Facebook

Over iPhone-Air.com

iPhone-Air.com is de meest volledige website over de nieuwe iPhone Air van Apple. De website is opgezet omdat de interesse in de Apple 'Air-lijn' erg groot is en omdat we hopen dat deze lijn ook de iPhone zal aandoen; de iPhone Air! Op iPhone-Air.com zullen we al het laatste nieuws, geruchten en tips en tricks over deze iPhone tonen. Op de website hebben we ook een overzicht waar je het beste de iPhone Air kan kopen en kan je eenvoudig het juiste en goedkope abonnement bij de iPhone Air afsluiten. De logo's en de merk- en productnamen Apple en iPhone, zijn eigendom van Apple Inc.